Funny Horse Stimuleringsplan

Wat houdt het Manege-Stimuleringsplan in?

Alle manege-ruiters tussen de 8 en 18 jaar die zich sterk willen verbeteren in hun rijden en daarnaast heel veel willen leren dmv clinics, workshops, presentaties en theorieles en zich ook voor 100% willen inzetten kunnen zich aanmelden.
Nog veel meer info krijgen alle manegeruiters middels een informatiebrief tijdens de lessen.

De eerste selectiedag vindt plaats op zondag 12 januari 2020.

Daar worden 8-12 ruiters geselecteerd door een commissie.
Voor deze selectie groep volgt een informatieavond met ouders waarin wordt uitgelegd wat er van de geselecteerden wordt verwacht en wat het kostenplaatje zal zijn.
Uiteraard zullen de kosten zo laag mogelijk gehouden worden omdat er kosteloos wordt meegewerkt door een flink aantal deskundigen op hun gebied.

Op zaterdag 1 februari volgt dan de tweede selectie waarbij de talenten eerst op de simulator een zit&houding training krijgen en daarna een les volgen om alles in de praktijk te brengen.

In de dagen daarna zullen de uiteindelijke 4-6 talenten die overblijven bekend worden gemaakt.

Met hen gaan we een jaar lang aan de slag met wekelijks een theorie en dressuur /springles en daarnaast maandelijks een clinic, workshop of bezoek aan een evenement

In december zal de selectie commissie de talenten nogmaals beoordelen en kijken wie er binnen zijn/haar eigen niveau de meeste progressie heeft geboekt.
Diegene mag zich dan een jaar lang het Funny Horse stimuleringsplan Talent 2020 noemen.

Ben jij net zo enthousiast als wij?
Geef je dan op via de mail samen met een kort verhaaltje met motivatie waarom juist jij in het talenten team thuis hoort!